hoşgeldiniz


3 Kasım 2011 Perşembe

şapka :)

geçenlerde kuzenim şapka siparişi alma durumunun olduğunu eğer alırsa kalıplarını çıkaracağını ve dikip dikemiyeceğimi sordu..böyle bir soruya asla hayır yanıtını veremem :) yapım uygun değil buna..dünya gezegenimize örgüden kılıf yapmamız gerekiyor yapabilirmisin deseler mesela hemen ipi şişi alırdım elime sanırım ..bu kadar çabuk gaza gelirim bu konularda ..( iş hayatımda da bu hırsım olsaydı şimdiye müdür filan olmuşmuydum acaba :) kesin olmuştum) her neyse çok uzattım sonuç olarak ben dikebiliritem olan şapka örneklerini topladım hemen internetten ve hala kuzenciğimi beklemekteyim fakat henüz bir ses yok!   bu fotoları yayınlıyayım bari hiç olmazsa bi işe yarasın dedim..eğer kalıp çıkarma olayına girersek onları da hemen fotolayıp sizlerle paylaşıcam ..










güzeller değil mi...peki bu nasıl :)))))))))))


robin hood




5 yorum:

AslıASLI dedi ki...

Üstteki ve robin hood şapka çok güzelmiş :)

mahmur prenses dedi ki...

şapkaya bayılıyorum insanın havasını bir anda değiştiriyor cok modern tasarımlar bayıldım

romantikbutik dedi ki...

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.sevgiler...

Tatlı CaDı dedi ki...

Canımcım, "Bir Küçük Kırmızıya Devam" adlı postumda ördüğüm şapkanın ilmek sayısını merak etmiştin ya sonunda saydım 65 ilmek 5 no şiş ile örmüşüm.. gecikme için kusuruma bakma CiCİ KaLL.. (^_^)

romantikbutik dedi ki...

çok teşekkür ederim sana zahmet verdim ama çok naziksin gerçekten..ben de başlıyacağım hemen bu akşam örmeye :) sevgiler..