hoşgeldiniz


4 Ocak 2012 Çarşamba

çiçekli bluzumun kalıpları



sevgili Suhuba ,çiçekli bluzumun kalıbı burda eylül 2011 sayısında.



3 parça kalıptan oluşuyor ,  kol kısmı biraz fazla geniş gibiydi ben  biraz küçülttüm.3değişik şekilde kullanılabilyor.kısa kollu  ve kısa bedenli.ben 44 beden kalıp çıkarıp hiç pay vermeden kestim.modellerde 2 beden birden oynayabiliyor .bazı kalıplarda 40 beden büyük gelirken bazılarında küçük geliyor ben de garanti olsun diye 42 kesip kendime göre daraltıyorum genelde. bu modelde ise 44'ten başlıyordu, baya küçülttüm dikerken.

4 yorum:

suhuba dedi ki...

Canımsın teşekkür ederim ya. ÇOk sağol. Mahçup oldum. Hafata sonu bilgisayara sıra gelmiyor yeni gördüm. Çok sağol çok teşekkürler. Bazen insan bakıyor ama göremiyor. Dikilmişini görünce aa negüzelmiş bunu görmedim ben deyiveriyorsun sanada olur mu bu?

romantikbutik dedi ki...

rica ederim ,ne demek,faydalı olduysa ne mutlu bana ,evet çok haklısın , dergideki modellerden çok çizimlerine bakarım ben bu yüzden,çünki her kumaşta farklı duruyor gerçekten modeller..bi de zayıf zayıf mankenlere giydirdikleri için kendime göre dikince hayal kırıklığına uğruyorum çoğu zaman :)sevgiler.

suhuba dedi ki...

Offf inanmıyorum benim gibi düşünen biri var. Evet bende hayal kırıklığına uğradıkça dikişi bırakıp hazır almaya başladım. Resmen dikişten uzaklaştım. İyice öğrenene kadarda daha basit etek bluz dikmeye karar verdim. Dükkanda yakıştımı al, yakışmazsa vazgeç. İnsanın kendi vücut yapısını uyanları vs. dikişe göre öğrenmesi zaman alıyor :) Şimdi yine bir etekle başladım. Kalıbını çıkardım sonuç güzel olurda yine hevesim kaçıp dikişten uzaklaşmayayım diye geçiyor içimden. :)

romantikbutik dedi ki...

uzaklaşmayalım aslında,kendi yaptığımız içimize sindiğinde çok büyük bi mutluluk veriyor insana.ama kesin olan bişey varsa o da zayıflamak gerektiği.dışardan da almaya kalksan kendin de diksen bu kilolar baş belası oluyor malesef.