hoşgeldiniz


29 Aralık 2011 Perşembe

Tiyatro Eğitim Derneği ve Drama Dersleri


Kızımın bu haftasonu başladığı drama derslerinin ilki ,biz de katıldık ilk olduğu için ve fotoğraflar çekebildik.hatta bir iki oyun bile oynadık.Vakfın kurucusu ve kızımın da öğretmeni olan Kemal Oruç çok başarılı .Resimlerde diğer eğitmen arkadaşı var, kendisini çekemedim .internet adresi için tıklarsanız bilgi edinebilirsiniz.




kızım çok mutluydu


9 yorum:

Derya dedi ki...

Maşallah, o kadar şirin ve güzel ki :) bende çok istiyorum umarım bende gönderebilirim vakti gelince.

hayatreceli dedi ki...

çok güzel bir aktivite olmuş başarılar:)

sevgiler...

romantikbutik dedi ki...

Deryacım, teşekkürler şiddetle tavsiye ederim okul çağına gelince mutlaka drama almalı.geçen sene anaokuluna giderken drama bale ve tiyatro vardı ekin baleyi çok istedi.yıl sonu gösterilerinde dramayla ilgili yaptıkları çalışmaları görünce çok pişman olmuştum.üzülmüştüm ekin de gitmeliydi diye.bence de minik kuzu mutlaka gitsin biraz daha büyüyünce..sevgiler.

romantikbutik dedi ki...

Reçelim;teşekkürler.

suhuba dedi ki...

Selam,
Ben tiyatronun özellikle çocuklarda uyum açısından müthiş olduğunu düşünenelerdenim. Hemen baktımda İzmirdemi ? İletişim adresi vermemişlerde

Tatlı CaDı dedi ki...

2012'de hep sağlık, çokça mutluluk, bolca para, daima sevgi ve tüm güzelliklerin sizin olması dileklerimle.. Mutlu Yıllaaar.. (^_^)

romantikbutik dedi ki...

suhuba ;merhaba ,izmirde değil istanbulda ,şişli de, biz de seneye izmire taşınmayı planlıyoruz. üzülüyorum ekin devam edemiyecek diye ama orda da mutlaka bu gibi etkinlikler vardır diye düşünüyorum.araştıralım.

romantikbutik dedi ki...

acemi cadı ; umarım hepimiz için güzel bir yıl olur bu ve bundan sonrakiler de .. teşekürler iyidileklerin için.sevgiler.

suhuba dedi ki...

Vay süper ama biz anadolu yakasında Kartalda oturuyoruz. Çok uzak. Yakınlarda araştırayım. Hoş basket kursuna gdiyor. Keman istiyor ama... Ben oğlumu tanıyorsan tiyatroya ihtiyacı var. Kendini tanıması ve biraz daha güçlü bir karakter olabilmesi için :)